Innostuin tekemään anoppilassa raparperipiirakan seuraavalla ohjeella:
Raparperipiirakka
2 kananmunaa
2 dl sokeria
100g voita
4 dl vehnäjauhoja
½ rkl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
½ l paloiteltuja raparperejä
1. Vispaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sulata voi. Kun voi on hiukan jäähtynyt, kaada munasokerivaahtoon ja sekoita.
3. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.
4. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
5. Kaada seos n. 20 cm voideltuun vuokaan.
6. Paina raparperin palat taikinaan.
7. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 20 min.
8. Ripottele hiukan sokeria valmiin piirakan päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Rauman ravintola: Osteria Da Filippo
Jo viime kesänä mietimme, että pitäisi mennä testaamaan italialainen ravintola Vanhassa Raumassa, Osteria Da Filippoa. Jostain syystä kok...
-
Tänään keskitytään Rauman & Eurajoen uimarantoihin, joissa olen käynyt nyt viimeisen kahden viikon aikana. Eurajoen kunnan virkistysal...
-
Rauman ehdottomasti paras kesäkahvila on Kontion kahvila Vanhassa Raumassa. Kahvila on avattu vuonna 1982. Ja heillä on myös Rauman ensimm...
-
Jo viime kesänä mietimme, että pitäisi mennä testaamaan italialainen ravintola Vanhassa Raumassa, Osteria Da Filippoa. Jostain syystä kok...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti