keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Porvoo & Öljysatama 468

Viikko aloitettiin sillä, että lähdettiin moikkaamaan anoppia ja appiukkoa Porvooseen. Samalla reissulla käytiin myös pitkästä aikaa ihastelemassa Porvoon vanhaa kaupunkia. Kahvilla käytiin Porvoon Paahtimossa, joka on mielestäni paras kahvila Porvoossa.



















Tiistaina vuorossa olikin piipahtaminen minun vanhempieni luona. Hieman piti keksiä tekemistä ajan tuhlaamiseksi ennen kuin he pääsivät töistä kotiin. Lähdetiinpä siis ajelemaan ympäri Laajasaloa ja löydettiin itselle Öljysatama 468:sta. En tiennyt, että sinne pääsee kävellen ihan viereen. Sieltä oli myös todella kivat maisemat keskustan- ja Suomenlinnan suuntaan. 

Öljysäiliö on siis Laajasalossa ja sinne pääsee ajamalla Koirasaarentieltä vasemmalle Stansvikin kartanon risteyksen jälkeen. Tie tulee ajaa loppuun asti ja sieltä löytyy parkkipaikka. Parkkipaikalta matkaa öljysäiliölle on 400m, joka tulee mennä kävellen rantaa pitkin. Siellä on myöskin opasteet, joten sinne on kyllä helppo löytää. 😀













1 kommentti:

  1. En ole koskaan käynytkään tuolla. Saattaa olla hieman suurempi öljysäiliö kuin mitä meiltä kotoa löytyy. Täytyykin pitää mielessä tämä kohde kun seuraavaa reissua suunnitellaan Porvoon suunnalle. Tämä muistuttikin, että täytyy öljysäiliön tarkastus tilata!

    VastaaPoista

Rauman ravintola: Osteria Da Filippo

Jo viime kesänä mietimme, että pitäisi mennä testaamaan italialainen ravintola Vanhassa Raumassa, Osteria Da Filippoa. Jostain syystä kok...